ana_ivanovic_sad_tur_tuznaAna Ivanović odustala od učešća na turniru u Nju Hejvenu

 

Ana je zbog povrede članka koju je zadobila prošle nedelje u Sinsinatiju morala da odustane od učešća na Pilot Pen Tennis turniru u Nju Hejvenu.

-Žao mi je što ne mogu da igram. Od kako sam dobila wild card radovala sam se što ću igrati u Nju Hejvenu. Proteklih dana mi je ovde bilo vrlo lepo, grad je divan, i meni deluje veoma evropski. – rekla je Ana Ivanovič i dodala:

Povezana vest:  ATP LISTA, Djoković i dalje ubedljivo prvi teniser sveta

– Nažalost moj članak neće biti spreman na vreme za turnir. U četvrtak sam prvi put imala trening, ali kada sam danas izašla na teren osetila sam da se stanje pogoršalo i dosta me je bolelo. Jednostavno nema načina da budem spremna za turnir. Šteta. Nadam se da ću narednih godina ponovo doći ovamo. Želela bih da se zahvalim direktorki turnira Anne Worcester i njenom timu na velikom gostoprimstvu koje su mi pružili ove nedelje. Sada sam prilično neraspoložena, ali verujem da ću biti spremna za US Open. Pre dve godine sam u Dohi pretrpela sličnu povredu, i tada sam se oporavila za nedelju dana. Sada moram da budem strpljiva i da sačekam da bol prestane. Sigurna sam da će u Njujorku biti dobro.

Povezana vest:  Bautista Agut predvodi Špance protiv Brazila