endi_rodik_2ATP US OPEN 2010

Rodik ponovo podivljao na linijskog sudiju (VIDEO)

 

Američki teniser Endi Rodik još jedan Grend Slem turnir završio je prerano. Kraj puta na ovogodišnjem US Openu je usledio već u meču drugog kola a presudio mu je Janko Tipsarević..

Bolji je od najvećeg domaćeg aduta bio Janko Tipsarević, koji je savladao devetog nosioca 3-6, 7-5, 6-3, 7-6(4). Drugi put zaredom je Tipsarević pronašao recept za bombastične servise Rodika, budući da ga je savladao i pre dve godine na Vimbldonu.

Povezana vest:  Đoković bolji od Berdiha, u polufinalu protiv Nadala

Tokom meča je Rodik, na sebi svojstven način, širio oko sebe nervozu i ljutnju, a krajem trećeg seta je podivljao i na linijskog sudiju koja je zvala njegov prestup na servisu. To, naravno, nije bilo prvi put da se na američkoj turneji Rodik žali na sudije I šelje ih sa terena, odnosno menja!

-Daj, dovedite sudije koji znaju što rade – uzviknuo je Rodik prema glavnom sudiji meča.

Povezana vest:  WTA LISTA, Napredak Jelene Janković, pad Ane Ivanović

-Zvala mi je prestup desnom nogom. Čoveče, nikada u životu nisam desnu nogu stavio ispred leve, ili s njom prije zakoračio, u celoj karijeri. Glupost – dodao je Rodik, iako je nakon toga dakako priznao da takva odluka nije imala nikakav uticaj na rezultat.

-Bila je to glupa odluka – nadovezao se Tipsarević i nastavio:

Povezana vest:  WTA LISTA, Jelena Janković ponovo 63.

-Bespredmetno je pričati o tome, Rodik nije mogao desnom nogom nikako da napravi prestup. Ali, imao sam utisak da je time tražio preokret u meču, da je tražio navijače za još žešće uključivanje u meč. Ostao sam pribran, to mi je drago I zasluženo pobedio.

 

SNIMAK MOŽETE POGLEDATI OVDE!