nole_i_ekipa_sa_zastavamaJoš 14 dana do istorijskog polufinalnog meča svetske grupe Davis Cup-a – Srbija i Češka
Ako na predstojeći meč Davis Cup-a, protiv reprezentacije Češke pogledamo kroz prizmu US open-a, svakako su očekivanja velika. Dok srpski teniseri beleže sjajne partije, teniseri iz Češke trpe poraze i pokazuju lošiju formu. Pobeda Janka Tipsarevića nad nekadašnjim šampionom US open-a Endijem Rodikom, i poraz češkog broja jedan Tomasa Berdiha svakako govori da je forma na našoj strani.
Prvi meč Davis Cup-a protiv reprezentacije Češke, naše tenisere očekuje 17.septembra na domaćem terenu u Beogradskoj Areni. Visok plasman češke reprezentacije na rang listi Davis Cup-a, na kojoj zauzimaju visoko 2. mesto, dok je Srbija na poziciji broj 6, govori da Česi svakako neće biti lak zalogaj. Iako se igra na domaćem terenu, što je za naše reprezentativce velika prednost, poznato je da mečevi Davis Cup-a nemaju tipičnu atmosferu sa teniskih turnira, i igrači pre svega igraju srcem, za plasman svoje zemlje.
Česi će sve snage uložiti u Davis Cup, njihovi navijači svakodnevno se javljaju i kupuju karte za ovaj događaj u Areni. Nema sumnje da će im domaćin Srbija kako na terenu tako i na tribinama odgovoriti istom merom.
Meč polufinala Davis Cup takmičenja za 2010. godinu između selekcija Srbije i Češke je na programu od 17. do 19. septembra 2010. godine u Beogradu – Arena (18.200 kapacitet mesta za gledaoce). Prvog dana takmičenja (17.septembra) igraju se dva singl meča. Prvi singl meč počinje u 15 časova, drugi odmah po završetku prvog. Drugog dana takmičenja (18. septembra) igra se dubl meč sa početkom u 15 časova. Trećeg dana takmičenja (19. septembra) igraju se dva singl meča. Prvi singl meč počinje u 14 časova, drugi odmah po završetku prvog. Cena kompleta karata (svi sektori osim sektora 400, za tri dana takmičenja) iznosi 3000 dinara, dok cena pojedinačne karte za prvi dan takmičenja iznosi 1200 dinara, za drugi dan 900 dinara, a za treći dan 1200 dinara.
Cena kompleta karata za sektor 400 (za tri dana takmičenja) iznosi 1000 dinara, dok cena pojedinačne karte za prvi dan takmičenja iznosi 400 dinara, za drugi dan 300 dinara, za treći dan 400 dinara.

PHOTO: ataimages.rs

Povezana vest:  ATP MASTERS LONDON 2011, Marej odustao, igra Tipsarević