filip_krajinovic_forhendČELENDŽER BANJALUKA

Đoković i Krajinović danas na terenu, Čačić izgubio

 

Na čelendžeru u Banjaluci startovao je čelendžer sa nagradnim fondom od 64.000 evra. Srbiju na ovom turniru predstavljaju trojica tenisera – Filip Krajinović, Marko Đoković i Nikola Čačić. Prvi nosilac je Pere Riba (76. na ATP).

Nikola Čačić, koji je dobio vajld kartu, je igrao sa petim nosiocem na turniru Turčinom Marselom Ilhanom (110. na ATP) i od njega izgubio sa 2:0 u setovima (6:4,6:2). Porazom u prvom kolu Čačić nije zaradio poene ali je inkasirao 660 evra.

Povezana vest:  Đoković: Nije bilo lako protiv Kolšrajbera

Danas na teren bi trebalo da izađu Filip Krajinović i Marko Đoković. Somborac Krajinović u prvom kolu igra protiv predstavnika iz BiH, Mirze Bašića koji je do glavnog žreba došao iz kvalifikacija. Ako prođe ovog protivnika Krajinović će igrati, u drugom kolu, protiv Stefana Koubeka (Austrija) koji je postavljen za šestog nosioca (138. na ATP).

Povezana vest:  Troicki stao u prvom kolu u Antaliji

Marko Đoković, koji je isto dobio vajld kartu za turnir, u prvom kolu će igrati protiv Hrvata Franka Skugora. Hrvat je postavljen za osmog nosioca (174. na ATP) a ako prođe njega Đoković će igrati sa boljim iz meča Jaroslav Pospisil (Češka) – Augustin Žene (Francuska).