potpisivanje_tss_i_folcvagenTeniski Savez Srbije i Volkswagen potpisali sponzorski ugovor
U prostorijama Press Centra Beogradske Arene,  potpisan sponzorski ugovor između Porsche SCG-a i Teniskog Saveza Srbije. Ovo je logični nastavak dugogodišnje saradnje, samo je ovog puta oficijelno vozilo Saveza Volkswagen.
U ime Porsche SCG-a ugovor je potpisao generalni direktor gdin Manolito Vujičić, a u ime Teniskog Saveza predsednik Saveza gdin Slobodan Živojinović.
Obostrano zadovoljstvo saradnjom se iskazuje na više nivoa, a gdin Manolito Vujičić je između ostaolog istakao: „Nije prvi put da Porsche SCG stane rame uz rame sa odvažnim ljudima našeg sporta. Strategija naše kuće je da kada prepoznamo talente, pokušamo da njihov put ka uspehu olakšamo i učinimo prijatnim.
Naša saradnja sa TSS traje već drugu godinu zaredom i veliko nam je zadovoljstvo što je ovog puta Volkswagen oficijalno vozilo TSS. Odluku da ove godine Volkswagen preuzme ulogu zvaničnog prevoza nismo doneli slučajno, Volksawagen je marka koja je u poslednje vreme promovisala puno zvezda: Golf šeste genarcije, novi Polo i pre par meseci novi Touareg. Na isti način i Teniski Savez promoviše nove zvezde, a najveće su ovih dana sa nama, ovde u Areni.“
Slobodan Živojinović je pored ovoga istakao i bezbedonosnu stranu koju sponzorstvo nosi, jer je najbitniji momenat bezbedno stići na cilj.
U narednih godinu dana Teniski Savez Srbije će koristiti luksuzni Passat CC, a Transporter Kombi će prevoziti buduće zvezde belog sporta.
PHOTO: ataimages.rs
Povezana vest:  Nadal u osmini finala mastersa u Monte Karlu