Đokoviću predugačka sezona ugrožava glumačku karijeru

 

NOLE FINALE BASELTeniser Srbije Novak Đoković izjavio je danas da igrači traže da pauza između dve sezone bude duža, kako ne bi ugrozili zdravlje i karijere. Đoković je prošle sezone odigrao 97 mečeva, a odavno se zalaže da se skrati sezona, zbog prevelikih napora.

-Slušajte vrhunske igrače i shvatićete šta je u pitanju. Sezona je predugačka. Definitivno, mi imamo pet nedelja, četiri nedelje… pre nego što počne nova sezona. To je tako malo vremena za odmor – rekao je Đoković u Melburnu.

Povezana vest:  ATP MAJAMI, Majer bolji od Iznera

On će odigrati prvi zvanični meč u novoj sezoni u Melburnu, na turniru koji je poslednja priprema za Otvoreno prvenstvo Australije, koje počinje u ponedeljak. Đoković koji je bio dve nedelje na odmoru pre nego što je ponovo počeo da trenira, istakao je da pretrpan kalendar ugrožava i njegove glumačke ambicije.

-Dobio sam ponudu da igram u seriji o kralju Aleksandru Karađordjeviću, koji je jedan od najznačajnijih ljudi u srpskoj istoriji – rekao je Đoković i dodao: – Za sada to ću morati da preskočim, jer sam previše zauzet.