jelena_jankovic_kinaHUMANITARNA EGZIBICIJA U HALI PIONIR 30. novembra 2010.

Jelena Janković samo učesnik

 

POGREŠNO JE DANAS (22.11.2010) U VEĆINI SRPSKIH MEDIJA INTERPERITANA IZJAVA SRPSKE TENISERKE JELENE JANKOVIĆ KOJU JE DALA U BLOGU NA NJENOM SAJTU. MEDIJI SU PRENELI DA ĆE JELENA ORGANIZOVATI HUMANITARNU EGZIBICIJU 30. NOVEMBRA 2010. U HALI PIONIR U BEOGRADU.

JELENA ĆE ZAPRAVO BITI UČESNIK EGZIBICIJE U HALI PIONIR 30. NOVEMBRA 2010. KOJU ORGANIZUJE PREDSEDNIK TSS SLOBODAN ŽIVOJINOVIĆ.

Povezana vest:  VIMBLDON, Zimonjić i Stosur eliminisani u miksu

– Čestitam predsedniku našeg teniskog Saveza Slobodanu Živojinoviću na sjajnoj ideji, a sada i na njenoj realizaciji da organizuje tenisku egzibiciju u hali Pionir u Beogradu koja ima humanitarni karakter i cilj da se pomogne kako žrtvama zemljotresa koji je zadesio Kraljevo i okolna mesta tako i razvoju juniorskog tenisa u Srbiji. Drago mi je da ću svojim prisustvom dati doprinos u ovom velikom humanitarnom događaju – rekla je Jelena Janković.

Povezana vest:  ITF PUNE, Pobeda Bojane Jovanovski

Pored Jelene na egzibiciji u Pioniru 30. novembra 2010.  pojaviće se i druge zvezde poput francuske teniske legende Anri Lekonta, španske teniske legende Emilija Sančeza, predsednika TSS Slobodana Živojinovića, Gorana Prpića, Brune Orešara i mnogobrojnih muzičkih zvezda.

– Izuzetno sam počastvovan i drago mi je da će naša nabolja teniserka Jelena Janković svojim prisustvom da doprinese i uveliča egzibiciju koja će imati humnitarni cilj – rekao je organizator teniske egizibicije u Pioniru, predsednik TSS Slobodan Živojinović.

Povezana vest:  Đoković: Ne razmišljam o favoritima u Montrealu