DAVIS CUP-FRANCE TEAM_03DAVIS CUP, FINALE 2010

Francuzi stigli u Beograd sa obezbeđenjem

 

Davis cup selekcija Francuske doputovala je u Beograd danas 28. novembra 2010. godine gde ih očekuje finalni susret u Davis cup takmičenju za 2010. godinu protiv selekcije Srbije od 03. do 05. decembra 2010. godine.

Francuzi su sleteli na beogradski aerodrom „Nikola Tesla” oko 15:30 časova, a u pratnji igrača i francuske Davis cup delegacije bilo je i njihovo obezbeđenje koje će zajedno sa srpskom policijom danonoćno bdeti nad francuskim timom tokom njihovog boravka u Srbiji.

Povezana vest:  WTA BUDIMPEŠTA, Jovanovski bez glavnog žreba u Budimpešti

DAVIS CUP-FRANCE TEAM_02Davis cup tim Francuske imaće prvi trening u 18 časova, danas 28. novembra 2010. u Impuls hali (Novi Beograd, kod Hotela Kontinental) gde se od pre dva dana nalazi i novo sedište Teniskog saveza Srbije.

PR Francuske teniske Federacije Stefan Brun potvrdio je da su u Beograd stigli sledeći francuski igrači: Gael Monfis, Žil Simon, Mišel Lodra,  Arno Klemon i Rišar Gaske. U četvrtak će u Beograd doputovati Žo Vilfrid – Conga i Žilijen Beneto koji su povređeni i koji će biti uz svoje saigrače tokom mečeva.

Povezana vest:  Federer: Očekujem mnogo od Đokovića, Vavrinke i Marija