tc_usce_hp (1)Janko Tipsarević i Viktor Troicki na otvaranju prve HP prodavnice u Srbiji

 

Kompanija Hewlett-Packard u saradnji sa Retail Partnerom, firmom Gigatron, otvorila je svoju prvu specijalizovanu prodavnicu u Srbiji, u Ušće Shopping centru u Beogradu. Otvaranju HP prodavnice prisustvovali su i Janko Tipsarević i Viktor Troicki, finalisti Dejvis kupa, čiji je tehnološki sponzor kompanija HP, a prodavnicu je ukrašavao pehar Dejvis kupa. Svi ljubitelji tehnologije moći će od sada da nađu HP računare, štampače i dodatnu opremu na ovom jedinstvenom mestu, a prvih 45 kupaca laptop, desktop ili netbook računara, dobiće i ulaznice za finale Dejvis kupa.

Srbija je jedna od samo nekoliko zemalja u Evropi, koja će imati HP prodavnicu. Otvaranjem ovakvih prodavnica u svetu, HP uvodi novi koncept predstavljanja svojih proizvoda i komunikacije sa kupcima. Dizajn HP prodavnice prilagođen je potrebama kupaca i omogućava im da dožive HP tehnologiju svim čulima i kupuju u specifičnom okruženju. Prodavnica je koncipirana tako da omogućava korisnicima da lako pronađu proizvod koji im je potreban, isprobaju ga, uporede sa drugim proizvodima i informišu se o novim uređajima i tehnološkim novinama.

Povezana vest:  Kim Klajsters u Ginisovoj knjizi rekorda

-Naša želja je da ovo ne bude obična prodavnica namenjena samo kupovini proizvoda, već mesto na kome će se okupljati svi ljubitelji moderne tehnologije, razmenjivati svoja iskustva i znanja i naučiti nešto novo što će im pomoći u odabiru uređaja, koji će njihove živote učiniti lepšim i zabavnijim – rekao je Jovan Dimitrijević, direktor HP grupe za personalne sisteme u Srbiji. Posetioci prodavnice će prilikom odabira i kupovine proizvoda moći da vide i interaktivne demonstracije HP uređaja, a obučeno osoblje biće na raspolaganju za sve savete i potrebne informacije.

Povezana vest:  AO 2015, Ana Ivanović: Kao da nisam bila ja na terenu

-Kompanija Hewlett-Packard, kao najveća tehnološka kompanija na svetu konstantno se trudi da kreira nove mogućnosti kako bi tehnologija bila bliža što širem krugu ljudi i uticala na unapređenje kvaliteta njihovih života. Zato je i nastala ideja otvaranja HP prodavnica, a Srbiju smo odabrali jer znamo da je perspektivno tržište, u koje kompanija HP želi da ulaže svoja znanja i dragocenu praksu, koju ima i razvija po celom svetu – rekao je na otvaranju Achim Kuttler, generalni direktor, HP PSG za centralnu i istočnu Evropu.

Povezana vest:  Bojana Jovanovski u četvrtfinalu

U HP prodavnici mogu se naći laptop, netbook, desktop računari, štampači i dodatna oprema. Zainteresovani kupci moći će da pronađu najnovije modele iz poznatih serija HP laptop računara Pavilion, Envy, ProBook i EliteBook, a u ponudi HP prodavnice će biti i proizvodi kao što su HP TouchSmart, All-in-One i Pavilion Elite računari, koji će se po prvi put naći na srpskom tržištu. Do sada je u EMEA regionu otvoreno šest HP prodavnica u Moskvi, Londonu, Bukureštu i Africi, a nove prodavnice će, osim u Srbiji, biti otvorene i u Španiji, Češkoj Republici, Kazahstanu i Hrvatskoj.

PHOTO: ataimages.rs

tc_usce_hp (2)