srbija_grupna_kznDAVIS CUP FINALE 2010

Sa NIS-om u finalu Dejvis kupa, TSS poziva navijače za podršku

 

Naftna industrija Srbije (NIS) podržala je srpske tenisere koji se u finalu Dejvis kupa sastaju sa reprezentacijom Francuske. Finalni  mečevi igraju se u Beogradskoj areni od 3.do 5.decembra, a NIS je Tim sponzor Dejvis kup reprezentacije Srbije koju predvodi treći reket sveta, Novak Đoković.

Povezana vest:  Ivanović: Teško mi je da igram zbog smrti prijatelja

-NIS je tenisku reprezentaciju Srbije i finale najprestižnijeg timskog teniskog takmičenja podržao u sklopu svog korporativnog programa Energija sporta u okviru kojeg promovišemo zdrav način života, sportski duh i istovrmeno afirmišemo vrhunske sportiste i njihove rezultate. Za nas u Naftnoj industriji Srbije je izuzetna čast što smo deo vrhunske sportske priče, kao što je Dejvis kup – izjavio je generalni direktor NIS-a, Kiril Kravčenko.

Povezana vest:  Viktor Troicki eliminisan

Teniski savez Srbije Poziva sve navijače naše reprezentacije, koji su obezbedili ulaznice za finale Dejvis kupa Srbija – Francuska, da 13 časova sutra podrže našu reprezentaciju na putu ka trofeju.

Kapije Beogradske arene biće otvorene od 12 časova, a program iznenađenja sa vrhunskim estradnim umetnicima Srbije od 13 časova. Molimo Vas da što ranije dođete u Arenu, jer će kontrola na ulazima biti detaljna , što iziskuje i dosta vremena.

Povezana vest:  WTA PONTEVEDRA, Finale: Vozniacki - Govorcova