b_haiti_17_08Đoković na humanitarnim mečevima za pomoć Haitiju

 

 

 

Snimak možete pogledati OVDE!

 

 

 

 

 

b_haiti_17_03Srpski teniser Novak Đoković učestvovao je, zajedno sa najpoznatijim svetskim teniserima poput Rodžera Federera, Rafaela Nadala, Lejtona Hjuita, Serene Vilijams, Kim Klajsters, u humanitarnoj akciji u Melburnu u kojoj je prikupljen novac za pomoć žrtvama zemljotresa na Haitiju.

Povezana vest:  Pašanski poražen na startu čelendžera u Sao Paulu

-Bilo mi je drago što mogu da doprinesem ovoj humanitranoj akciji. Ovaj događaj je organizovan veoma brzo, ali uprkos tome tribine su bile pune. Sat i po vremena u Rod Lejver areni preovladavali su zabava, osmeh, a vrhunski teniseri i teniserke pokazali su da su ne samo dobri igraci nego i veliki ljudi“, izjavio je Đoković.

Povezana vest:  AO 2013, Ana Ivanović: Očekivala sam teži meč

-Naravno, bilo je jako važno što je došlo puno ljudi koji su svojim prisustvom ulepšali ovaj događaj. Zadovoljstvo je bilo biti deo ove akcije i pomoći ljudima kojima je to u ovom trenutku zaista jako potrebno – rekao je Đoković.

Uoči početka prvog ovogodišnjeg grend slem turnira u australijskom Melburnu, vodeći svetski teniseri odigrali su u nedelju revijalne mečeve u Rod Lejver areni, a prihod od tih mečeva biće upućen žrtvama zemljotresa na Haitiju.

Povezana vest:  Danilo Petrović od “Drila” do Azurne obale