ana_ivanovic_hopman_kup_2011HOPMAN KUP

Ivanovićeva pobedila Molik u Hopman kupu

 

Teniska reprezentacija Srbije povela je danas sa 1:0 protiv Australije, u drugom kolu Grupe A u Hopman kupu u Pertu, pošto je Ana Ivanović pobedila 129. teniserku sveta Ališu Molik sa 2:0 u setovima (6:4, 6:0). U drugom meču Novak Đoković i Lejton Hjuit igraju kasnije danas.

Reprezentacija Srbije će u trećem kolu, u četvrtak, igrati protiv Belgije, koja je danas pobedila Kazahstan sa 3:0 i upisala prvi trijumf u Grupi A. Teniserke su osvajale gemove na svoj servis sve do sedmog gema, kada je Ivanovićeva napravila brejk i povela sa 4:3, ali je Molik već u narednom gemu, posle loših servisa Ivanovićeve, uzvratila i izjednačila.

Povezana vest:  Đoković: Bilo je teško, drago mi je da je prošlo u tri seta

Australijanka je u narednom gemu veoma loše servirala i posle dve uzastopne dvostruke servis greške dozvolila Ivanovićevoj da joj ponovo oduzme servis, nakon čega je 17. teniserka sveta u narednom gemu osvojila svoj servis i povela u meču.

Ivanovićeva je potpuno dominirala u drugom setu, nije dozvolila protivnici da osvoji nijedan gem i lako osvojila prvi poen za Srbiju u duelu sa Australijom.

Povezana vest:  WTA LISTA, Ivanović i dalje sedma, Janković 21. na svetu