natasa_zoric_i_venus_sadNataša Zorić na Floridi počinje takmičarsku 2011.

Srpska teniserka Nataša Zorić pripreme za sezonu 2011. odradila je na Floridi gde će i započeti takmičarsku godinu. U Majamiju je provela mesec i po dana gde je radila sa trenerom Matiasom Polonskim, koji je inače trener ruske teniserke Nađe Petrove, a pre je trenirao Frančesku Skijavone i Tamiru Pašek.

Povezana vest:  ATP MADRID, Zimonjić i Nestor u finalu turnira u Madridu

-Veoma sam zadovoljna kako sam odradila pripreme za novu sezonu koja će za mene početi sutra u kvalifikacijama turnira Plantation nagradnog fonda 25.000 dolara, nakon kojeg ću odigrati i drugi turnir na Floridi – Lutz sa istim nagradnim fondom. Nadam se da će start godine biti dobar. U 2011. želja i cilj su mi da napravim dobre rezultate i veliki proboj. Ne želim da unapred govorim koja je to granica do koje želim da stignem ove godine, ali znam da mogu i želim puno da postignem u ovom sportu u kome još uvek nisam ni pokazala ni pružila sve što mogu – rekla je Zorićeva.

Povezana vest:  ATP LONDON, Marej pobedio Soderlinga u prvom meču na završnom turniru

Tokom priprema na Floridi Nataša je imala priliku da odigra humanitarnu egzibiciju u dublu sa američkom i svetskom teniskom zvezdom Venus Vilijams i Brendom Šulc. Prihod od egizbicije otišao je za dečiju bolnicu u Palm Biču.

U prvom kolu kvalifikcija na turniru u Plantationu (25.000) Nataša Zorić sastaće se sa Marijom Tsakanyan iz Rusije.

natasa_zoric_sad