bojana_jovanovski_20_01FED KUP 2011

Dejan Vraneš objavio spisak za meč sa Kanadom

 

Još 10 dana ostalo je do meča fed kup takmičenja prvog kola svetske b grupe u kome će se 5. i 6. februara 2011.godine sastati selekcije Srbije i Kanade u novosadskoj hali SPENS. Selektor fed kup reprezentacije srbije Dejan Vraneš odredio je danas spisak igračica koji će boje naše zemlje braniti na predstojećem meču.

Povezana vest:  DAVIS CUP 2016, Lajović: Edmund je bio bolji rival

Na spisku selektora vraneša za meč protiv kanadjanki nalaze se: Bojana Jovanovski (58. na wta listi u singlu), Aleksandra Krunić (284), Ana Jovanović (322) i Tamara Čurović (623).

Po objavljivanju spiska Vraneš je rekao:

-Ovo je tim sa kojim ćemo nastupiti u meču protiv Kanade. Sigurno je da izostankom Jelene i Ane nismo više favoriti u ovom susretu. U ovom trentuku meč je otvoren, ali mi ćemo dati sve od sebe da napravimo dobar rezultat i pobedimo Kanadu.

Povezana vest:  DAVIS CUP, HRVATSKA – SRBIJA, Srbija povela protiv Hrvatske - 2:1

Izmene u timu su moguće, a selektori imaju pravo promene igračica sve do žreba koji je na programu 4. februara 2011. u Novom Sadu, kada će biti poznati i konačni spiskovi reprezentacija, kao i raspored samih mečeva, odnosno ko će nastupiti prvi a ko drugi.

Podsetimo, meč Fed kupa se igra u dva dana ( za razliku od davis cupa koji se igra tri dana). Prvi dan su na rasporedu dva singla, dok se drugi dan igraju najpre dva singla i na kraju dubl meč.

Povezana vest:  JU ES OPEN 2011, Voznijacki lako do drugog kola Ju-Es Opena