aleksandra_krunic_tuzna

FED KUP 2011

Aleksandra Krunić: Mogla sam i bolje u trećem setu

Teniserka Srbije Aleksandra Krunić izjavila je danas da je mnogo grešila u završnici trećeg seta i da je zato stigla kazna.

Kanada je povela sa 1:0 u prvom kolu Svetske grupe 2, pošto je Rebeka Moreno pobedila Aleksandru Krunić sa 2:1 (6:3, 3:6, 7:5).

Teniserka Srbije ocenila je da je imala šanse da dobije meč, ali je načinila više grešaka od protivnice u poslednja dva gema.

-Pre meča nisam razmišljala o rezultatu i svojoj igri. Puno sam grešsila i veoma loše počela treći set. Iako je teško vratiti se u meč sa ovakvim igračicama kao što je Marino, kada je bilo

Povezana vest:  FED KUP 2011, Slovačka – Srbija 16. i 17. aprila u Bratislavi

najbitnije, više sam grešila od nje. A kada ne iskoristim sansu stiže kazna – rekla je Krunićeva na konferenciji za novinare posle meča.

Teniserka Srbije istakla je da je sada najvažnije da se smiri i ocenila i ocenila da ako sutra bude dobila šansu u singlu da će joj biti mnogo lakše.

-Prebrodila sam tremu prilikom prvog nastupa za Fed kup reprezentaciju. Puno bi mi značilo da sutra igram sa Aleksandrom Voznijak – rekla je Krunićeva.

Povezana vest:  Đoković pobedom počeo odbranu titule u Monte Karlu

Ona je dodala da je do rezultata 0:5 u odlučujućem setu bila „čak i previše mirna, kao i da je posle 5:5 bila smirena da završi set.

-Možda nisam imala sreće da čvršće odigram odlučujuće poene, a možda sam pogrešila što sam prepustila njoj da napravi grešku. Mogla sam i bolje da serviram, ali bez obrira na sve, ovaj meč je dobro iskustvo za mene – rekla je Krunićeva.

Povezana vest:  Safina: Još nisam odlučila da li da završim karijeru

Prema njenim rečima, atmosfera u novosadskom Spensu kao jako dobra i publika joj je dosta pomogla da se vrati u meč kod 0:5 u trećem setu.

-Beograd se verovatno zasitio tenisa. Ovde mi se mnogo svidelo navijanje i atmosfera. Mnogi ljudi su me stojeći pozdravili prilikom dobijanja nekih poena i zbog toga mi je jako krivo što nisam dobila meč – rekla je Krunićeva.