rebeka_marino_kanada

FED KUP 2011

Marino: Zadovoljna sam što sam donela prvi bod Kanadi

Kanadska teniserka Rebeka Marino izjavila je danas da u Novom Sadu nije odigrala svoj najbolji meč, ali da je zadovoljna što je pobedila i donela prvi poen svojoj ekipi.

Marino je pobedila Aleksandru Krunić sa 2:1 (6:3, 3:6, 7:5), u prvom meču prvog kola Svetske grupe 2 Fed kupa.

Kanađanka je ocenila posle meča da je duel sa Aleksandrom Krunić bio izuzetno težak i ocenila da je u pitanju jako dobra igračica.

Povezana vest:  ATP INDIAN VELS 2011, Del Potro u četvrtfinalu Indijan Velsa

-Nisam odigrala najbolji svoj meč, ali je ovo dobro iskustvo s obzirom da mi je prvi nastup za Fed kup reprezentaciju – rekla je Marino na konferenciji za novinare posle meča.

Ona je naglasila da je odigrala slabije nego na treninzima, ali da je zadovoljna što je pobedila i donela prvi bod Kanadi.

Povezana vest:  Majer zbog povrede predao meč Novaku Đokoviću

-Teško sam radila kako bih bila fokusirana tokom celog meča. Ipak, sretna sam što sam dobila treći set iako sam tokom njega imala problema sa koncentracijom – rekla je Marino.

O narednom duelu sa Bojanom Jovanovski kanadska teniserka je kazala da očekuje da će biti dobar meč i da će obe pružiti maksimum.

Povezana vest:  Nadal se vraća u januaru na egzibiciji u Abu Dabiju

-Jovanovski je dobra igračica koja igra napadački tenis – rekla je Marino.

Ona je potvrdila da je u Novom Sadu odservirala svoj najbrži servis u karijeri od 201 kilometar na čas i da je zbog toga ponosna na sebe.

-Dobro serviram verovatno zbog moje građe. Veoma uživam u servisu, koji mi mnogo pomaže u meču i trudim se da ga stalno unapređujem – rekla je Marino.