fed_slavlje_dubl

FED KUP 2011

Pobeda srpskih gracija (FOTO)

 

Iako su u ovaj duel ušle oslabljenje neigranjem Jelena Janković i Ane Ivanović srpske gracije – Bojana Jovanovski, Aleksandra Krunić, Ana Jovanović i Tamara Čurović ostvarile su fenomenalan rezultat pobedivši u novosadskoj hali SPENS, posle dva dana rovovske borbe, ekipu Kanade.

Iako je selektor ženskog FED kup tima Dejan Vranješ “prebacivao lopticu” uz polje Kanađana das u oni favorite to se, ipak, nije desilo. Naime, Aleksandra Krunić je juče ostavila srce na terenu čak I zaplakala ali danas u dublu jsmo imali prilike da gledamo jednu drugu Aleksandru Krunić koja je “harala” terenom a I bila je izuzetno motivisana posle tog poraza. Naravno, Bojana Jovanovski, trenutn o, 54. teniserka sveta opravdala je ulogu favorite u oba singl meča a u dublu je bila na visini zadatka.

Povezana vest:  Federer bez problema do polufinala u Melburnu

Naravno da je primetan nedolazak Jelene Janković i Ane Ivanović u Novi Sad, pa maker I da prisustvom bodre devojke ako ne mogu da igraju srpske juniorke, može se slobodno reći, pokazale su se da pripadaju Svetskoj grupi i da su zaslućeno pobedile.

Ostaju samo lepe uspomene sa ovog meča i, naravno fotografije.

{vsig}FED_SLAVLJE{/vsig}

Povezana vest:  Đoković pobedom započeo odbranu titule