Završni turnir iz serije Tenis 10 grand prix na programu je za vikend, 23. i 24. septembra na terenima TA Tipsarević na SC „Olimp“ u Beogradu. U dva dana za bodove na rang listama i nagrade boriće se preko 200 takmičara na tri nivoa takmičenja, Crvenom, Narandžastom i Zelenom.

Teniski savez Srbije obezbedio je bogate nagrade za po tri najbolja igrača kod devojčica i dečaka svake kategorije, a biće nagrađena i četiri najuspešnija rukovodioca škola tenisa iz klubova sa zbirne rang liste.

Povezana vest:  SERBIA OPEN 2011, Đoković: Sada sam psihički mnogo jači

Program otvaraju u subotu Zeleni i Crveni nivo od 10 časova, a priključiće im se devojčice Narandžastog nivoa ne pre 13 časova.

Nedeljni program otvaraju Zeleni nivo i dečaci Narandžastog nivoa od 10 časova. Svečano zatvaranje i dodela priznanja predviđeni su za nedelju od 18 časova u amfiteatru SC „Olipm“. Naravno, sve vreme biće prisutna i Novak Đoković fondacija, kao što je to bio slučaj tokom cele serije turnira.

Povezana vest:  Braći Sabanov trofej u dublu

Počelo je od TK Crvena zvezda, nastavljeno je na TA Tipsarević, nastavljeno na terenima TK Spartak u Subotici, TK Sloboda u Čačku, TAŽ u Nišu i TA Elit u Novom Sadu i biće završeno za vikend.