Edicija knjiga pod nazivom „Novak Đoković“, koja kroz statistiku, izjave i fotografije prati sedam najboljih sezona svetskog broja jedan – premijerno prikazana u limitiranom formatu na teniskom turniru  „Srpska Open“ prošle godine u Banjaluci – predstavljena je široj čitalačkoj javnosti na ovogodišnjem 66. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

Na štandu „Hinton Publishing“, u Hali 4, Beogradskog sajma, ljubitelji tenisa će imati priliku da se detaljnije upoznaju sa ovom jedinstvenom monografijom koja je spojila Novak Đoković Fondaciju, Novaka Đokovića i teniske entuzijaste i pratioce prvog igrača sveta. Serija knjiga prikazuje put neverovatne karijere srpske teniske zvezde, beležeći njegov uspon na vrh ATP rang-liste i njegovih rekordnih sedam sezona na tronu.

Povezana vest:  Marej u drugom kolu Ju-Es Opena

Ograničena serija knjiga je svojevrstan kolekcionarski primerak, sa posebnim serijskim brojem, luksuzno opremljen i zapečaćen. Pored ograničene serije, na sajmu je izložena i regularna edicija – namenjena široj teniskoj publici.

Oba izdanja su objavljena u saradnji sa Novak Đoković Fondacijom i namenjena su podršci u radu Fondacije – koja je usmerena na rani razvoj dece i pružanje podrške vaspitačima, roditeljima i svim brižnim odraslim osobama u životima dece kroz svoje programe i projekte.

Povezana vest:  ATP LISTA, Marej započeo drugu nedelju na vrhu ATP rang-liste

Za više informacija, predlažemo vam da pogledajte https://www.novakbooks.com/          

Foto Uroš Popović