SRBIJA_INDIJA_DOUBL_GRUPNA

DAVIS CUP 2011

Misra: Poraz u dublu je korak u nazad za Indiju

Selektor Dejvis kup reprezentacije Indije Šiv-Prakaš Misra izjavio je danas da je poraz u dublu od Srbije „korak u nazad za njegov tim“.

Srbije je u Novom Sadu pobedila Indiju u dublu sa 3:1 i tako u prvom kolu Svetske grupe povela sa 2:1.

-Poraz u dublu je korak u nazad za moj tim. Odlično smo odigrali meč. Lako smo mogli da dobijemo četvrti set, a onda bi na terenu bilo sve drugačije. Srbija je sada u prednosti, ali će moji igrači sutra pokušati da igraju najbolje. Mislim da je preokret u tenisu uvek moguć – rekao je Misra posle meča.

Povezana vest:  AO 2014, Ivanovićeva i Đoković danas u "prepodnevnom" terminu

Reprezentativac Indije Rohan Deverman čestitao je Srbiji na pobedi i dodao je da je veoma razočaran ishodom meča.

-Bio je ovo uzbudljiv meč. Razočaran sam svojim servisom. Obično ne igram dublove za svoj tim. Dao sve od sebe, ali to nekad nije dovoljno. Protiv Nenada Zimonjića ne može ‘tek tako’ da se igra, jer je on jedan od najboljih dubl igrača – rekao je Deverman.

Povezana vest:  London domaćin Masters kupa do 2015.

Drugi reprezentativac Somdev Bopana naglasio je da on i Deverman predstavljaju Indiju u meču sa Srbijom i da nemaju izbora.

-Nemamo izbora i moramo da igramo sva tri dana. Ostaje nam samo da se  odmorimo do sutra i spremni odigramo predstojeće mečeve u singlu – rekao je Bopana.

On je dodao da su meč obeležeile loše sudijske odluke.

Povezana vest:  Krunić u drugom kolu US Opena

-Bili smo žrtve loših odluka linijskih sudija. Više puta pokušao sam da skrenem pažnu glavnom sudiji. Tek kada sam primetio da donose loše odluke i na štetu Srbije pokušao sam da stvari dovedem u normalu – rekao je Bopana.