INDIA TEAM_03

DAVIS CUP 2011

Devaraman: Troicki je bio bolji

Indijski teniser Somdev Devaraman rekao je da je Viktor Troicki bio bolji u današnjem meču Svetske grupe Dejvis kupa u Novom Sadu i dodao da mu se svidela atmosfera u Novom Sadu.

Troicki je danas pobedio Somdeva Devarmana sa 3:0 u setovima i doneo Srbiji vođstvo od 3:1, u meču prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa i plasman u četvrtfinale.

-Čestitam na pobedi, Viktor je igrao dobro i danas je bio bolji od mene. Meč je bio težak, Troicki je jako dobro servirao i malo grešio, zbog čega sam stalno bio pod pritiskom – rekao je Devarman na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  „Trofej Beograda” u tenisu za devojčice i dečake do 12 godina

-Publika je bila sjajna, uživao sam igrajući u Novom Sadu, sa puno strasti i patriotizma navijali su za Srbiju. To mi se jako svidelo, jer publika u Dejvis kupu može doneti poene svojoj reprezentaciji – dodao je on.

On je rekao da je u meč ušao umoran, posle jučerašnjeg duela u dublu.

-Malo sam umoran od jučerašnjeg meča, probudio sam se umoran. Da smo dobili dubl, danas bi se mnogo bolje osećao na terenu – rekao je on.

Povezana vest:  DAVIS CUP 2014, Federer: Zadovoljan sam igrom i pobedom

Devaraman se u šestom gemu trećeg seta žalio na suđenje, jer su sudije promenile prvobitnu odluku i dodelile poen Srbiji, što je iznerviralo Indijca koji je seo na klupu i tek posle nekoliko minuta nastavio meč.

-Svi znaju da je odluka sudije bila jako loša. Tražio sam supervizora da mi objasni šta se dogodilo, zato sam seo na klupu. Čak se i srpski tim bunio i zato sam zbog svega razočaran – rekao je Devarman.

Povezana vest:  Martines Sančes osvojila Seul