novakdjokovicl_30_54

INDIAN VELS 2011

Danas na terenu Novak, Viktor, Ana i Jelena

 

Četvoro srpskih tenisera će nastupiti u nedelju uveče na turniru u Indijan Velsu – Novak Đoković, Viktor Troicki, Jelena Janković i Ana Ivanović. Svi su postavljeni za nosioce na turniru a sinoć je nastupio Janko Tipsarević koji je poražen od Sema Kverija.

Viktor Troicki večeras od 20 časova igra protiv Australijanca Bernarda Tomića. Troicki je postavljen za 16 nosioca. Ako prođe ovu prepreku u četvrtom kolu bi Troicki čekao boljeg iz duela Santiago Giraldo (Kolumbija) – Majkl Ljodra (Francuska).

Povezana vest:  Svetske teniske dive najavile spektakl u Kraljevu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković bio je Slobodan prvo kolo a sada izlazi na teren gde će mu protivnik biti Andrej Golubjev iz Kazahstana. Njihov meč je na program u ranim jutarnjim satima po našem vremenu odmeriti. U koliko Đoković prođe ovu prepreku u pohodu ka titulu će mu se isprećiti bolji iz duela Ernest Gulbis (31, Litvanija) – Jen Hsun Lu (Kineski Tajpej). Ako obojica srpski tenisera nastave sa pobedama sastaće se u četvrtom kolu.

Povezana vest:  ATP MAJAMI, Marej i Ferer u finalu

Prvi reket Srbije Jelena Janković u ranijim časovima igra meč trećeg kola protiv Nemice Julije Gerges koja je postavljena za 32 nosioca. Ana Ivanović, koja je postavljena za 19 nosioca na turniru bi oko 22 časa trebalo da počne meč protiv Čehinje Barbore Zahlavove Štricove. Teniserka iz Češke je u prethodnom kolu pobedila zemljakinju Petru Kvitovu (12. nosilac).

Povezana vest:  Nikola Milojević: Najveća uteha i podrška mi je bila moja mama Maja

U koliko obe srpske teniserke pobede imaće zagarantovanih 140 WTA poena i 32.000 dolara ali će za ulazak u četvrtfinale igrati jedna protiv druge.