novakdjokovic_25_01

ATP I WTA MAJAMI

Đoković, Ivanović, Troicki i Tipsarević danas na terenu

 

Na turniru u Majamiju danas se nastavlja takmičenje a na terenima će se pojaviti četvoro srpskih tenisera. Na spisku srpskih tenisera su Novak Đoković, Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Ana Ivanović.

Prvi će na teren Viktor Troicki koji bi oko 17,30 trebalo da počne meč drugog kola protiv Turčina Marsela Ilhana. Troicki je postavljen za 16 nosioca a ako prođe drugo kolo u trećem bi mu protivnik bio bolji iz meča Mihail Kukušin (Kazahstan) – Sem Kveri (19, SAD).

Povezana vest:  SERBIA OPEN 2010, Đoković odustao, Krajinović u polufinalu

Oko 21,00 Janko Tipsarević i Oliver Marah (Austrija) u prvom kolu u dublovima igraju protiv Španca Almagra i Ukrajinca Dolgopolova.

U popodnevnom programu, u kasnim večernjim časovima po srednjeevropskom vremenu na teren izlaze Novak Đoković i Ana Ivanović.

Svetski reket broj dva se u drugom kolu sastaje sa Uzbekistancem Istominom, a početak meča se očekuje u 23,30. Naravno, očekuje se pobeda najboljeg srpskog tenisera i svetskog tenisera broj dva a u trećem kolu Đoković bi trebalo da čeka boljeg iz meča Tomas Beluči (27, Brazil) – Džejms Blejk (WC, SAD).

Povezana vest:  Ðokoviću odbijena viza, sledi žalba

Odmah po završetku meča Đokovića i Istomina Ana Ivanović igra protiv Kimiko Date-Krum (Japan). Ivanovićeva, koja je postavljena za 19. nosioca, je u odličnoj formi a ako prođe drugo kolo u trećem bi igrala sa boljom iz duela Kaja Kanepi (14, Estonija) – Virdžin Razano (Francuska).

Pored Ane Ivanović u pojedinačnoj konkurenciji nastupa još Jelena Janković. JJ se već plasirala u treće kolu. Jankovićeva će igrati protiv Klare Zakopalove (32, Češka) a ako prođe sastaće se sa boljom iz meča Anabel Garigeš Medina (Španija) – Elena Vesnina (Rusija).

Povezana vest:  Marej i Del Potro otvaraju duel Velike Britanije i Argentine