djokovic_25_12

ATP I WTA MAJAMI

Danas na terenu Đoković, Troicki, Ivanović

 

Posle još jednog uspešnog dana na terenima u Majamiju, gde je Tipsarević pobedio Čilića, a podsećanja radi ovo je prva pobeda srpskog tenisera u šest međusobnih susreta, na turniru u SAD za prolaz dalje boriće se Novak Đoković, Viktor Troicki, Ana Ivanović i Nenad Zimonjić.

U popodnevnom programu (od 9,30 po lokalnom vremenu) na terenu će se pojaviti Novak Đoković koji je postavljen za drugog nosioca i u ovoj sezoni ne zna za poraz i Amerikanac Džejms Blejk koji je dobio vajld kartu za ovaj turnir. Njih dvojica su se sastajali dva puta i oba puta je srpski teniser bio bolji.

Povezana vest:  Izvinio se "navijač" koji je pretio Federeru

Od srpskih tenisera na terene će danas izaći Viktor Troicki koji će se boriti sa Amerikancem Semom Kverijem (19). Njih dvojica su igrali jedan protiv drugog dva puta i rezultat je nerešen. Oba puta duel je bio u Beogradu (Serbia open i Dejvis kup).

U slučaju da obojica srpskih tenisera pobede u narednom kolu, četvrtom, igraće jedan protiv drugog.

Povezana vest:  Ðoković pregazio Federera

Ana Ivanović, 19 nosilac, od 11,30 po lokalnom vremenu igra protiv Virdžin Razano (Francuska) a na istom terenu, malo kasnije, Ana Ivanović i Andrea Petković (Nemačka) u konkurenciji dublova igraće protiv Ivete Benesova/Berbore Strikove Zahlavove (Češka).

Šesti nosioci u konkurenciji dublova Nenad Zimonjić i Mihaela Ljodra (Srbija/Francuska) igraju protiv poljske kombinacije Marius Furstenberg/Marsin Matkovski.