viktor_sc_olimp_3

Viktor Troicki sa mladim teniserima na SC Olimp najavio ovogodišnji adidas KIDS OPEN

adidas KIDS OPEN, koji je već postao nezaobilazan događaj u kalendaru ljubitelja tenisa održaće se po treći put, od 30. maja do 3. juna na teniskim terenima SC Olimp. Na turniru će moći da učestvuju dečaci i devojčice iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, u kategorijama do 12, 14 i 16 godina. Pobednike turnira očekuje vredna nagrada – adidas će im obezbediti petodnevni boravak na Teniskoj akademiji Nikole Pilića u Minhenu, gde su tenisko znanje brusili neki od najboljih tenisera današnjice.

Povezana vest:  Poraz Kecmanovića u polufinalu Dohe

viktor_sc_olimp_5

Na terenima SC Olimp, predstavnicima medija i publici turnir je predstavio Viktor Troicki, ovogodišnje promo lice adidas KIDS OPEN-a. Za ovu priliku, naš teniski as odigrao je revijalni teniski meč sa mališanima koji su došli da ga pozdrave. – Kao sponzor ovako velikog takmičenja za mlade adidas daje značajnu podršku tenisu u Srbiji, kao i promociji sporta uopšte, a mladim ljudima priliku da se bore za ostvarenje svojih snova, ali i značajnu nagradu – izjavio je Viktor Troicki.

Povezana vest:  VIMBLDON 2012, Kolšrajber zaustavio Rosola

-Već treću godinu za redom adidas organizuje KIDS OPEN, kako bi pružili priliku mladim i talentovanim teniserima da razvijaju svoje kvalitete i uče od najboljih u ovom sportu – rekla je Jelena Koronsovac, brand menadžer adidas Srbija, na predstavljanju ovog teniskog turnira.

Prošlogodišnji adidas KIDS OPEN okupio je oko 200 mališana koji su se takmičili u tri kategorije, a najbolji su imali priliku da posete Roland Garros.

Povezana vest:  Ðoković ubedljiv protiv Frica u Madridu

Učešće na turniru je besplatno, a prijave se podnose samo u adidas monobrend radnjama u Srbiji, Bosni i Crnoj gori od 16. maja.