janko_tipsarevic_cetvrtfinale

Janko Tipsarević kao DJ na Anteni Beograd!

 

Ove subote teniski reket Janko Tipsarević će zameniti miksetom jer će biti specijalni DJ na Radiju Antena Beograd. U emisiji “God is a DJ”, od 21 sat do ponoći, slušaćete mix klubske muzike koju je pripremio naš teniski as – Janko Tipsarević.

Tenisom se bavi profesionalno a muzika mu je hobi. Pre dve godine je dobio ideju da se bavi dj-ingom, nabavio je opremu i počeo da miksuje. Naša publika je imala prilike da ga za miks pultom vidi u klubu “Stefan Braun”. U emisiji ćete čuti trosatni Jankov muzički miks a saznaćete i ko su njegovi omiljeni svetski DJ-evi. Janko kaže da mu je jedna od želja da dj-iše pred velikim brojem ljudi.

Povezana vest:  ATP LISTA, Đoković prvi, Marej smanjio zaostatak

Specijalna emisija “God is a DJ”, sa Jankom Tipsarevićem kao mix masterom, je na programu Radija Antena u subotu 14.maja 2011. godine u 21 sat. Repriza je u petak 20.maja 2011.godine, od ponoći do tri sata ujutru.

Emisija “God is a DJ” predstavlja najpoznatija imena srpske klubske scene. Do sada su na Anteni mixovali DJ Groover, BeatShakers-i, Bane Paunović, Dave Floyd, DJ Nekac i drugi.

Povezana vest:  Vajda glavni Đokovićev trener u 2017. godini

Radio Antena program na frekvenciji 107,9 MhZ emituje od 29.novembra 2010. godine. Osnovni koncept radija su kratke vesti koje se emituju pet minuta pre punog sata, efektna uključenja voditelja, beogradske vesti i mnogo dobre muzike.