PROMOCIJA BELOG SPORTA PRED FED KUP

Ivanović i Jovanovski treneri

zira1Srpske reprezentativke Ana Ivanović i Bojana Jovanovski danas su na kratko bile treneri i to u šoping centru ZIRA. Posle skoro sat vremena čekanja Ana i Bojana, održale su revijalni meč i davale su savete budućim teniskim zvezdama – mladim teniserima i teniserkama, koji su igrali jedni protiv drugih i jedva čekali da se slikaju se sa idolima, uz neizostavne autograme.

Povezana vest:  WTA LISTA, Ivanović sedma, Janković pala na 20. mesto na WTA listi

– Očekuje nas težak duel sa Ruskinjama. Imamo najozbiljnijeg protivnika, a sa Jelenom je rezultat još neizvesniji. Važno je da smo kompletne, da Jelena Janković dolazi jer smo tako jače. Ukoliko pobedimo u prvom kolu, imamo velike šanse da osvojimo FED kup trofej – rekla je Ivanovićeva. – Nemam problema sa povredom ramena, pa će i trenutno loš servis biti bolji.

Povezana vest:  ATP ARGENTINA, Almagro osvojio Buenos Ajres

zira4Debitant u srpskom timu, ne krije oduševljenje zbog ukazane prilike. Mlada Beograđanka ove godine je odlično počela takmičenje iako je zaustavljena u poslednjem kolu kvalifikacija za Australijan open.

– Volela bih da pobedimo, a daću sve od sebe da što više doprinesem tome. Niko neće vršiti pritisak na mene, tako da je to samo olakšavajuća okolnost. Imama veću tremu pred novinarima nego na terenu, pa ću rasterećena ući u duel – rekla je mlada zvezda Bojana Jovanovski.

Povezana vest:  Napredak Jankovićeve i Krunićeve na WTA listi

Sutra u pres centru Beogradske arene sa početkom u 15 časova pojaviće se reprezentacija Srbije predvođena Jelenom Janković najbolje plasiranom srpskom teniserkom na WTA listi koja bi do tog vremena trebalo da doputuje iz Amerike.