fed_srbija_veceraSvečana večera pred FED kup Srbija – Rusija

 

 

 

U renomiram beogradskom lokalu u srpskoj prestonici posle paklenih treninga u Beogradskoj areni minulih dana teniserke Srbije i Rusije „opustile“ su se uz čašicu razgovora. Posle žestokih najava na konferencijama za medije danas i juče gde su selektori Dejan Vraneš i Šamil Tarpiščev najavili pobede svojih timova, bap kao i igračice.

Povezana vest:  ATP TORONTO, Đoković pobedio Tipsarevića u polufinalu Rodžers kupa

Za selekciju Srbije igraće Ana Ivanović, Jelena Janković, Ana Jovanović i Bojana Jovanovski, dok je u timu i Aleksandra Krunić u rezervi a za Rusiju nastupiti Svetlana Kuznjecova, Alisa Klejbanova, Vera Duševina i Anastasija Pavljučenkova. One su se večeras malo i opustile pred nastupajuće mečeve.

Naime, reprezentativke Srbije i Rusije u subotu i nedelju izaći će na teren Arene sutra u 12 časova u Skupštini grada je žreb a u subotu su na programu dva meča a u nedelju tri.

Povezana vest:  Dodig zaustavio Lajovića u drugom kolu Istanbula

fed_rusija_veceraOno što se zna je da se  prvog dana takmičenja u subotu 06. februar, igraju se dva singl meča, prvi počinje od 16:00 časova, drugi je na programu odmah po završetku prvog susreta.

Drugog dana takmičenja u nedelju 07. februar, igraju se dva singl meča i dubl. Prvi singl je na programu od 14:00 časova, nakon kojeg sledi drugi singl i po završetku drugog singla sledi dubl meč.

Povezana vest:  AUSTRALIA OPEN 2012, Ana lako do drugog kola

U Areni je postavljena Hard (RuKortHard) – Indoors podloga, a igraće se da Wilson US Open lopticama.