rodzer_federer_rim

Rodžer Federer: Moguće da je nagriženo Nadalovo samopouzdanje

S nikad manje pompe oko sebe u Pariz na drugi Grand Slam turnir godine, Roland Garos, nije došao švajcarski teniser Rodžer Federer. Trenutno ipak svi pričaju o Rafaelu Nadalu i Novaku Đokoviću.

-Istina. Svake godine ranije kada sam dolazio suočavao sam se s pitanjem kada ću osvojiti ovaj turnir. Onda sam ga osvojio, pa su se svi pitali mogu li još koji put. Sada oko sebe imam najmanje pitanja – uz smešak je rekao treći igrač sveta.

Povezana vest:  Olga Danilović: Mi smo šampionskog kova

-Da, trenutno su Đoković i Nadal jača priča. Dokad će trajati Đokovićev niz i da li je Nadal i dalje siguran na ovom turniru, za kojeg se s pravom govori da je njegov. Takva situacija mi prilično odgovara, nikada nisam bio relaksiran u Roland Garosu kao ove godine – dodao je Švajcarac.

Rekao je Federer ponešto i o duelu dva trenutno najbolja svetska tenisera.

Povezana vest:  Đoković objavljuje knjigu o zdravom načinu ishrane

-Ne znam, ne verujem da je Nadal potonuo, ali je definitivno moguće da mu je nagriženo samopouzdanje. Pa vidite, nakon svega ipak ostaje da je izgubio od Đokovića četiri zadnja finala i to dva na zemljanoj podlozi. To nije mala stvar, biće zanimljivo u Parizu – završio je Federer.