FED KUP SRBIJA – RUSIJA (1:1)

Srpske dive od 14 sati

 

JJ_FORHENDOd 14 časova u Beogradskoj areni na programu je drugi dan Federejšn kupa između Srbije i Rusije. Tokom jučerašnjeg dana publika u Areni i preko malih ekrana videla je dva meča, odličnu Jelenu Janković i lošu Anu Ivanović. Danas, će dve srpske teniserke ponovo izaći na teren, uz, nadamo se, veću podršku navijača nego juče.

Povezana vest:  Rafael Nadal u polufinalu

JJ je donela veliki poen srpskom timu iako su svi prognozirali poraz u oba meča. Sada se situacija okrenula i sada su Srpskinje u velikoj psihološkoj prednosti u odnosu na tim iz Rusije. Danas prva na teren izlazi, ponovo Jelena Janković koja će se sastati sa Svetlanom Kuznjecovom, dok će Ana Ivanović igrati, posle prvog meča sa Alisom Klejbanovom. U slučaju nerešenog rezultata dubl meč, treća borba dana odlučiće pobednika prvog kola ova dva tima.

Povezana vest:  VIMBLDON 2012, Zimonjić i Srebotnik u četvrtfinalu miksa

Iako je Dejan Vraneš, selektor srpskih dama naglašavao da je pobeda imperativ i da će Ana Ivanović , Jelena Janković, Bojana Jovanovski i Ana Jovanović prućiti maksimum i pobediti odabranice Tarpiščeva svi su mislili da je to samo pusti san. Ipak, posle jučerašnjeg dana sve može biti stvarnost.