Pobednici i organizatori adidas KIDS turnira

Završen treći adidas KIDS open

Isidora Petković, Boris Kuzmanović, Jelena Janošević, Dušan Vukičević, Nevena Soković i Kosta Petrov pobednici su adidas KIDS OPEN-a, dečjeg turnira u tenisu, koji se održao na teniskim terenima SC Olimp u Beogradu.  Najbolji teniseri turnira osvojili su vrednu nagradu – petodnevni boravak na Teniskoj akademiji Nikole Pilića u Minhenu koji je za njih obezbedio adidas.

Povezana vest:  ATP MARSELJ, Soderling i Monfis u četvrtfinalu

Tokom pet dana turnira, za vrednu nagradu nadmetao se veliki broj mladih tenisera iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, u kategorijama do 12, 14 i 16 godina. Pobednici u svih šest kategorija imaće priliku da usavršavaju svoje znanje na Teniskoj akademiji Nikole Pilića u Minhenu, gde su tenisko znanje brusili neki od najboljih tenisera današnjice.

Povezana vest:  Svetski mediji o trijumfu Đokovića: Dominator, ludo, trauma

Takmičari su svojim teniskim umećem opravdali epitet adidas KIDS open turnira kao nezaobilanog događaja u kalendaru ljubitelja belog sporta u našoj zemlji. Podršku ovogodišnjem adidas KIDS OPEN-u pružio je i naš poznati teniser Viktor Troicki, koji je bio zvanični promoter ovog turnira.