Ceca Danilovic i Adriana Cortan - finalistkinje

DONCAFE PROFESSIONAL CELEBRITIES CHALLENGER BELGRADE 2011

Pehare osvojili Milan Bošković i Svetlana Ceca Danilović

Vikend za nama definitivno je bio u znaku tenisa, uživali smo u polufinalnim i finalnom me;u na Rolan Garosu, a ljubitelji tenisa su u Beogradu mogli da gledaju majstorije poznatih ličnosti na  petom, jubilarnom, humanitarnom teniskom turniru poznatih ličnosti ( Doncafe Professional Celebrities Challenger Belgrade 2011 ) na terenima TC Novak. Vanja Grbić, Savo Milošević, Bata Mirković, Ivan Ivanović, Niggor, Ajs Nigrutin, Milan Vasić, Marko Živić, Igor Butulija, Gagi Jovanović, Jellena, Jelena Zana, Dušica Spasić, Olja Crnogorac, Goran Pitić, Sale Jovanović, Saša Dragić, Nenad Marjanović i mnogi, mnogi drugi uživali su u bogatom programu, sjajnoj zabavi i druženju.

Povezana vest:  DAVIS CUP, SRBIJA – ČEŠKA, Berdih: Ništa još nije gotovo

Humanitarni fond turnira posvećen je Školi za decu oštećene sluhom – nagluve „STEFAN DEČANSKI“ i akciji UNICEF-a „Škola bez nasilja“ !

Novina u okviru turnira poznatih je održavanje turnira u mini tenisu “ Jaffa Mini Tenis Open“ za decu do 14 godina u saradnji sa Teniskim savezom Beograda . Pobednik je Aleksa Marđanović.

Trofeje pobednicima i finalistima je u svim kategorijama, i ove godine, urućio selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije – Bogdan Obradović.

Povezana vest:  INDIAN VELS, Tipsarević i Kubot eliminisani u četvrtfinalu dubla

U muškom singlu najbolji je bio Milan Bošković koji je u finalu bio bolji od Igora Miklje(6:4).

Pobednik ženskog singla je Svetlana Ceca Danilović, jedno od lica sportske redakcije RTS –a koja je u finalu pobedila Adrianu Čortan rezultatom 6:4

Pobednici dubla su Vlada Perović i Goran Radović Kengur koji su bilo bolji od kombinacije Aleksandar Milić Mili i Ivan Bugarčič 6:4

Povezana vest:  VIMBLDON, Uvećan nagradni fond za ovogodišnji Vimbldon

Posebna nagrada „NAJBOLJI NAPREDAK“ dodeljena je Žika iz grupe Zana.