nike_annie_leibovitz

Marija Šarapova u reklami za Nike

Bivša svetska teniserka broj 1, Marija Šarapova je pokazala da je i odlična manekenka u novoj reklamnoj kampanji za Nike.

Ruska teniserka je pokazala savršeno telo tkom snimanja reklame pred fotoobjektivom Eni Libovic. Ova 24-godišnja teniserka je pozirala u kratkim plavim vrućim pantalonicama i belom sportskom brushalteru, dok je napregla stomak gde su jasno došli do izražaja njeni mišići. Na drugoj fotografiji je pozirala zajedno sa još drugim lepim ženama iz sveta sporta, a reč je o Nike kampanji „Make Yourself“.

Povezana vest:  ATP MONTREAL, Ðoković protiv Davidenka oko 20 časova, ako kiša dozvoli

Pored Šarapove u kampanji su učestvovale još i teniserka Li Na iz Kine, američka fudbalera Hop Solo, alžirska plesačica Sofia Butela i australijska surferka Laura Enever. Reklame će se pojaviti između ostalih i u InStyle i Glamour magazinu, ali, Nike nije objavio koliko je platio sportiskinjama za ovu reklamu. Šarapovoj ovo nije prvi put da se okušala u svetu manekenstva.

Povezana vest:  VIMBLDON 2014, Danas Đoković protiv Čilića, na terenu Zimonjić i Jovanovski

U međuvremenu, Šarapova će svoj sledeći turnir igrati na Vimbldonu 2011., a možda joj se i ponovi 2004. godina kada je završila na prvom mestu.