david_haye1

Dejvid Hej poručio Endiju Mareju: Razbij Lopeza!

 

Aktuelni svetski bokserski prvak u teškoj kategoriji u WBA verziji Dejvid Hej dobar je prijatelj tenisera Endija Mareja kojeg prati kada god stigne.

-Paziću šta Endi radi protiv Lopeza, navijaću za njega. Zaista se nadam da će ga prizemljiti i otići do kraja – rekao je Hej za San uoči Marejevog četvrtfinalnog meča na Vimbldonu protiv Španca Felisiana Lopeza.

Povezana vest:  Nadal: Nisam zadovoljan, čestitam Verdasku, bio je bolji

-Upoznao sam Endija kroz njegovu ljubav prema boksu i pozvao sam ga u teretanu koju ja koristim u Majamiju. Endi je došao da gleda i ponekad mi se čini da je veći obožavalac boksa nego tenisa. Bio sam u kontaktu sa njim i posle poslednjeg meča i nisam mu poslao poruku ‘srećno’. To nije poruka koju šaljete bokseru jer oni ne veruju u sreću. ‘Nadam se da ćeš ga razbiti’ nešto je što bi bokser rekao – kazao je Hej.

Povezana vest:  Ðoković čestitao Božić

U subotu uveče u Hamburgu Hej će se boriti protiv Ukrajinca Vladimira Klička, svetskog prvaka u verzijama IBF, WBO i IBO.

-Protiv Klička ću tražiti nokaut i onda odneti njegove pojaseve kući u Veliku Britaniju. Onda se nadam da ću sledeći dan morati da požurim kući i gledam Endija kako radi svoje i osvaja Vimbldon . zaključio je Hej.

Povezana vest:  Nadal u četiri iduća meseca brani 7.765 bodova