Venus Vilijams želi bolje rezultate

 

AA_tennis_ball_racquetPeta teniserka sveta Venus Vilijams kazala je danas da se nada da će ove godine ostvariti bolje rezultate nego prošle sezone, kada je osvojila samo dve titule. Teniserka iz SAD zato će pokušati da naredne nedelje odbrani titulu na turniru u Dubaiju.

Vilijamsova je prošle godine posle Dubaija odmah osvojila i turnir u Akapulku, ali je potom gubila u finalima Vimbldona, turnira u Stenfordu i završnom takmičenju sezone u Dohi.

Povezana vest:  Ðoković stigao Samprasa, "napada" Lendla i Agasija

-Možda nisam osvojila mnogo turnira, ali sam bila blizu njih nekoliko velikih – kazala je Vilijamsova, koja je pet puta osvajala Vimbldon, poslednji put 2008. godine.

Titulu sa nekog drugog grend slem turnira, međutim, poslednji put je osvojila 2001. godine kada je bila najbolja na Otvorenom prvenstvu SAD.

-Svesna sam toga – priznala je starija sestra najbolje rangirane teniserke sveta Serene Vilijams, koja ove godine neće igrati u Dubaiju, kao što neće ni drugoplasirana Dinara Safina iz Rusije.

Povezana vest:  ATP LISTA, Đoković i dalje prvi, Troicki pokvario plasman

-Dve najbolje izostaju, ali biće ovo jak turnir. Ostale teniserke igraju vrlo dobar tenis i trebalo bi da prisustvujemo nekim fantastičnim mečevima. Jedva čekam da sve počne i samo želim da osvojim još jednu titulu u Dubaiju – istakla je Venus Vilijams.