endi_marej_sad_tour

Endi Marej: Šanse mi nisu veće!

 

Osvajač turnira u Sinsinatiju i četvrti teniser sveta Endi Marej ne smatra da su mu šanse za titulu na JU ES Openu porasle posle trijumfa na Masters turniru Serije 1.00 u Sinsinatiju. Federer i Nadal nalaze se u padu formed ok je Đoković predao finale zbog problem sa ramenom.

-Nikad se ne zna! Njih trojica bi vrlo lako mogli da dođu do polufinala i onda bih zapravo video kolike su mi šanse – prve su reči Mareja. – U koliko bi oni ispali ranije, ili neko od njih trojice, onda je logično da bi moje šanse porasle. Ali uveren sam da će se oni doveli ured do početka JU ES Opena i da će igrati vrhunski tenis, bolji nego u Sinsinatiju.

Povezana vest:  Janković pobedom startovala u Strazburu

Marej se osvrno i o povlačenju Novaka Đokovića sa finala u Sinsinatiju.

-Logično je da se neke stvari nagomilaju tokom godine, pogotovo kada se uzme u obzir koliko je Novak igrao i pobeđivao. To se dešava. U tenisu sezona traje 11 meseci i to će verovatno biti jedini meč koji je Novak predao tokom cele godine. Ali najveći deo vremena igrate, a da niste u savršenom stanju. Plan je da u idealnom stanju dođete na Grend slem turnir, to je bio moj cilj ove godine i mislim da sam do sada uspeo u tome.

Povezana vest:  Troicki na startu Pekinga bolji od Raonića

JU ES Oopen počinje 29. avgusta, a Mari je prošle godine ispao u trećoj rundi od Stanislasa Vavrinke.