novak_djokovic_rim1

JU ES OPEN 2011

Karlos Berlok: Ja sam žrtva vanzemaljaca, Đoković je sa druge planete

 

Argentinski teniser Karlos Berlok, posle jutrošnjeg ubedljivog poraza od Novaka Ðokovića (6:0, 6:0, 6:2), u drugom kolu US Opena, izjavio je da se tokom meča osećao kao žrtva invazije vanzemaljaca.

-Ovaj momak je sa druge planete – rekao je 74. teniser sveta.

Meč je trajao samo sat i po, a Berlok je prvi gem protiv najboljeg tenisera sveta osvojio tek u trećem setu, odnosno, posle 14 izgubljenih, uz ogromnu pomoć sa tribina stadiona „Artur Eš“. Kada je konačno uspeo, doživeo je neviđene ovacije, svih, osim Ðokovića, koji nije imao milosti.

Povezana vest:  Troicki i Čilić u četvrtfinalu dublova u Madridu

-Nije mi bitno ko je sa druge strane mreže, uvek želim da pobedim – rekao je Srbin.

Ipak, na insistiranje novinara, priznao je da mu je u jednom trenutku trećeg seta bilo pomalo žao Argentinca, sa kojim je odličan prijatelj.

-Kad je publika počela da se uključuje u meč osećao sam se sjajno, to nam je baš bilo potrebno, tada je i on zaigrao bolje, davao je sve od sebe da se vrati u meč, osvojio nekoliko direktnih poena i podigli smo igru na viši nivo.

Povezana vest:  Lajović "ispustio" Dolgopolova i ostao bez osmine finala

Ðoković je otkrio i da mu je prilikom izlaska sa terena jedan gledalac tražio reket kao kompenzaciju što je meč trajao samo 90 minuta.

-Rekao mi je, slušaj, platio sam 100 dolara, a ti si igrao samo sat i po, daj bar nešto drugo, daj bar reket – ispričao je Ðoković, koji će u trećem kolu igrati protiv Rusa Nikolaja Davidenka.

Povezana vest:  Đoković: Federer je igrao neverovatno, zaslužio je titulu