polufinale_janko_1GEMAX OPEN

Tipsarević: povreda ramena uzrok poraza

 

Srpski teniser Janko Tipsarević izjavio je danas da je uzrok njegovog poraza u polufinalu Gemaks Opena protiv Slovaka Karolja Beka povreda ramena, zbog koje će možda morati da se podvrgne operaciji.

-Povreda ramena mi se pogopršala tako da sam ceo meč odigrao sa drugim servisom. Primio sam injekciju i videću šta će dalje biti sa povredom. Možda ću morati i na operaciju – izjavio je Tipsarević.

Povezana vest:  VIMBLDON 2012, Ðoković i Tipsarević otvaraju 126. Vimbldon

Treći reket Srbije pohvalio je igru svog protivnika.

-Bek je igrao sjajno. Dok ja nisam iskoriostio ni jednu brejk šansu, on je uzeo sve što mu se pružilo. Bio je to zaista lagan poraz – priznao je Tipsarević.

Srpski teniser je uprkos povrede najavio učešće na ATP turniru u Dubaiju, na kojem startuje protiov Italijana Andreasa Sepija.

Povezana vest:  MONCA, ČELINDŽER, Poraz Katića u drugom kolu

-Sutra putujem u Dubai i optimista sam što se ishoda mog meča sa Sepijem tičce. Pobedio sam Sepija dva puta do sada i znam kako treba igrati protiv njega. Nadam se da će povreda sanirati do starta turnira – rekao je Tipsarević.

On je poručio da selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović može da računa na njega za učešće u duelu protiv SAD u prvom kolu Svetske grupe od 5. do 7. marta u Beogradu.

Povezana vest:  DAVIS CUP 2010 FINALE, Đoković: Biću spreman za odlične Francuze

Fotografije sa GEMAX OPENA mo\ete pogledati OVDE!