nenad_zimonjic_i_ljodra_1

ATP MASTERS LONDON 2011
Zimonjić i Ljodra izgubili i neće ih biti u polufinalu
 
Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Francuz Mikael Ljodra porazzeni su večeras sa 2:1 od belorusko-kanadske kombinacije Maks Mirnji i Danijel Nestor posle odlučujućeg taj brejka i tim porazom propustili da se plasiraju u polufinale završnog turnira Masters serije u Londonu.
Zimonjić i Ljodra su dobro počeli meč i uspeli su u sedmom gemu da oduzmu servis protivnicima da bi tu prednost odrzzali o kraja seta I poveli sa 1:0.
U drugom setu francusko – srpski par, takođe je dobro počeo i imao prednost od jednog brejka, ali su se Mirnji i Nestor vratili u meč I sa dva brejka dobili drugi deo igre sa 6:3.
U odlučujućem tajbrejku koji se igra do deset osvojenih poena Zimonjić i njegov partner opet su bili bolji na startu i vodili sa 6:3, ali su njihovi protivnici smogli snage za još jedan preokret I plasirali se u polufinale.
Zimonjiću i Ljodri je večerašnji poraz bio drugi u grupi uz jednu pobedu pa se neće naći u polufinalu u koje su se iz Grupe B pasirali Mirnji i Nestor i poljski par Firstenberg – Matkovski.
Sutra će na terenu O2 arene od 13.00 časova igrati prvi teniser sveta Novak Đoković i Janko Tipsarević.
Povezana vest:  Lajović doneo vođstvo, Srbija - Indija 1:0