NOVAK_DJOKOVIC_1

ATP MASTERS LONDON 2011
Ðoković: Nisam u stanju da pružim maksimum
 
Najbolji teniser sveta Novak Ðoković izjavio je danas posle poraza od Janka Tipsarevića u poslednjem kolu A grupe Masters kupa u London da trenutno nije u stanju da pruža maksimum na terenu.
-Nedostaju mi svežina, glad za pobedama i pružanje maksimuma na terenu. Trenutno nisam u mogućnosti da to uradim – rekao je Ðoković posle meča.
Ðoković je izgubio sa 2:1 u setovima – 3:6, 6:3, 6:3, a da bi se plasirao u polufinale potrebno je da Španac David Ferer večeras pobedi Čeha Tomaša Berdiha.
-Izgubio sam meč, koji sam mislio da ću dobiti. Biću srećan i ukoliko je ovo moje poslednje pojavljivanje na Masters kupu, jer u poređenju sa porazom od Ferera, mislim da sam sada igrao malo bolje – rekao je Ðoković.
On je dodao da će nastaviti da se priprema za eventualni duel sa Rodžerom Federerom, ali i da se raduje odlasku na dugo očekivani odmor, ukoliko Berdih savlada Ferera.
-Imam neverovatnu sezonu iza sebe, koju ništa ne može da upropasti. Uvek ću se sećati ove godine kao najoblje u mom životu – zaključio je Ðoković.
Povezana vest:  Stivens pobedila Osaku na završnom WTA turniru