ana_ivanovic_rim_2

AUSTRALIAN OPEN 2012

Ana, Novak i Janko sutra ujutro na terenu

 

Troje srpskih predstavnika u singlu na Australijan openu sutra rano ujutro po našem vremenu boriće se za plasman u osminu finala. Prva će na teren Ana Ivanović, čiji je meč trećeg kola sa Amerikankom Vanjom King postavljen kao drugi na „Hajsens areni“ i trebalo bi da počne oko tri sata ujutro po našem vremenu.

Povezana vest:  Troicki u četvrtfinalu turnira u Sofiji

Duel Novaka Ðokovića i Francuza Nikolasa Maua, postavljen je kao treći na centralnoj „Rod Lejver areni“, posle dva ženska singla (Kirilenko – Kvitova i Šarapova – Kerber) i najverovatnije će početi oko četiri sata ujutro. Još jedan srpsko-francuski obračun, između Janka Tipsarevića i Rišara Gaskea zakazan je kao treći meč na „Margaret Kort areni“ i početak se očekuje između tri i četiri sata.

Povezana vest:  Novak Đoković: Ne otpisujem Federera u borbi za broj 1 na kraju sezone!

Pre Tipsarevića i Gaskea na teren će legendarni dublovi, Francuzi Anri Lekont i Gi Forže protiv Australijanaca Darena Kejhila i Ričarda Fromberga, a zatim dve Ruskinje Vera Zvonareva i Katarina Makarova. Sutra će na teren i Jelena Janković, koja će na startu mešovitog dubla u paru sa Australijancem Bernardom Tomićem igrati protiv domaćeg miksa Barti/Mičel. Taj meč trebalo bi da počne oko pet sati ujutro.

Povezana vest:  ATP MONTREAL, Ðoković protiv Davidenka oko 20 časova, ako kiša dozvoli