vuk_jeremic_izbori_u_tss

TSS i „Farmakom“ zajedno za budućnost srpskog tenisa

 

Predsednik Teniskog saveza Srbije (TSS) Vuk Jeremić i prvi čovek kompanije „Farmakom“ Miroslav Bogićević potpisali su danas sponzorski ugovor zahvaljući kojem je u potpunosti obezbeđen ovogodišnji budžet srpske teniske organizacije.

-Pre četiri meseca na izbornoj skupštini bilo je puno lepih reči i obećanja, a današnji dan je dokaz da se ponekad obećanja data na izborima i ispune – našalio se predsednik TSS Vuk Jeremić.

Povezana vest:  Ivanović za 15 minuta "oduvala" Hantuhovu

On je dodao da je veoma zadovoljan jer je potpisivanjem ugovora sa kompanijom „Farmakom“ ostvaren budžet koji je bio dosta ambiciozno zamišljen.

-Sve ono što je planirano biće i podmireno i sada su na potezu oni koji drže reket u ruci. Očekujemo lepe vesti već u četvrtfinalu Dejvis kupa i polufinalu Fed kupa – zaključio je Jeremić.

Povezana vest:  Poraz Troickog u drugom kolu

Predsednik kompanije „Farmakom“ Miroslav Bogićević zahvalio je rukovodstvu TŠ što su mu omogućili da pomogne srpskom tenisu.

-Srećni smo što smo postali deo najuspešnijeg srpskog sporta i posebno smo ponosni što ćemo pomagati juniorski tenis. Uvek je važno da se postavi dobra osnova kao preduslov vrhunskih rezultata – rekao je Bogićević.

Povezana vest:  Džon Mekinro: Đokovićev niz pobeda impresivniji od mog

Ugovor o sardnji potpisan je na godinu dana, a finansijki detalji ostali su poslovna tajna.