srdjan_djokovic_kzn_2012

SERBIA OPEN 2012

Goran Ðoković: Očekujem najuspešniji „Srbija open“

 

Direktor „Srbija opena“ Goran Ðoković rekao je danas da očekuje da predstojeći četvrti po redu ATP turnir u Beogradu bude najbolji do sada. On je istakao da očekuje da će najbolji teniser sveta igrati i dodao da su vrata turnira uvek otvorena za Janka Tipsarevića i Viktora Troickog, koji ove godine nisu prijavili učešće.

Povezana vest:  WTA INDIAN VELS, Agnješka Radvanska eliminisana

-Srbija open je turnir koji je otvoren za sve srpske tenisere. Jankovi i Viktorovi timovi su odlučili da ove godine preskoče turnir, ali oni su uvek dobrodošli. Što se tiče Novaka, on je prijavljen i sve što mogu da kažem, je da se nadam da će igrati – rekao je Ðoković.

Prema njegovim rečima, pripreme za turnir uveliko traju, za razliku od prethodnih godine biće napravljeno jedno pravo tenisko selo, a u saradnji sa muzičkom televizijom „MTV“ biće organizovane prigodne žurke.

Povezana vest:  DAVIS CUP, FRANCUSKA – ARGENTINA, Francuzi u polufinalu “oduvali” Argentince

-Turnir je ove godine na programu nedelju dana kasnije i nadam se da će nas vreme poslužiti – dodao je Ðoković.

Četvrti po redu „Srbija open“ održaće se uz podršku Skupštine grada Beograda i sponzora „Telekom Srbija“ i „Mercedes“. Osim Novaka Ðokovića, na listi prijavljenih igrača su Pablo Anduhar (Španija), Andreas Sepi (Italija), Jarko Nijeminen (Finska), David Nalbandijan (Argentina), Lukaš Kubot (Poljska ) i drugi. Srbija open održaće se od 30. aprila do 6. maja na terenima tensikog centra „Novak“ na Dorćolu.

Povezana vest:  Troicki u drugom kolu turnira u Haleu