FED_CUP_TEAM_&_RED_FOO_01DJ Redfoo (LMFAO) odigrao nekoliko poena sa Jelenom Janković u Moskvi
 
NIS Fed kup selekcija Srbije narednog vikenda boriće se u Moskvi protiv domaćina,  selekcije Rusije za plasman u prvo finale u istoriji za naš tim. Jutros je deo srpskog tima (Jelena Janković i Bojana Jovanovski) predvođen selektorom Dejanom Vranešom odradio prve treninge u Areni Megasport gde će biti odigran predstojeći susret polufinala Svetske grupe A Fed kupa.
Pre samog izlaska iz hotela i odlaska u Arenu, srpski tim je u holu hotela dočekala komična situacija. Ispred samog hotela, a i u holu nalazili su se „beli medvedi“,  u sklopu protesta greenpeace-a protiv izlivanja nafte u okeane.
Treningu srpskog tima prisustvovala je i svetska muzička megazvezda DJ Redfoo (Stefan Kendal Gordy) iz grupe LMFAO. Redfoo je veliki zaljubljenik u tenis i fan Jelene Janković sa kojom je jutros imao priliku i da odigra nekoliko poena. Pokazao je veliko znanje sa reketom na terenu i demonstrirao sjajan servis, čime je izmamio aplauz od srpskog tima.
Pre izlaska na teren u duhu Vaskršnjih praznika organizovano je kucanje jajima u srpskoj svlačionici u kojima je učestvovao i vođa grupe LMFAO Redfoo. Pobedu je odneo španer našeg tima Vlada Zakanji.
JANKOVIC_JELENA_LMFAO 

 

Povezana vest:  Ðoković osvojio titulu na turniru u Tokiju