viktor_troickiATP INDIAN VELS, SERIA 1.000

Troicki prvi u četvrtom kolu

 

Krenula je borba za ulazak u četvrto kolo ATP turnira u Indian Velsu, serije 1.000. Jedini sigurni učesnik ovog dela takmičenja je Viktor Troicki kome je Nikolaj Davidenko predao meč jer je polomio zglob. Sigurno je da Troicki, već sada ima, inkasiranih 90ATP bodova koji su sigurni u četvrtom kolu kao i zaradu od 39,800 dolara. Prolaz u naredno kolo, četvrtfinale Troickom će doneti dodatnih 90 poena, ukupno 180, kao i 75,500 dolara. Na staroj, prošlonedeljnoj ATP listi Troicki je na 35. mestu sa 1.110 bodova a sa trenutnim bodovima (90) napredovao bi za jedno mesto.

Povezana vest:  ATP MEMFIS, Tipsarević u drugom kolu turnira u Memfisu

Rodžer Federer, svetski reket broj jedan sastaće se sa Kipraninom Bagdatisom, Španac Fernando Verdasko (12. ATP) će za prolaz u naredno kolo igrati protiv Tomasa Berdiha iz Češke (25. ATP) a Troicki čeka protivnika iz tog meča. Zanimljiv će biti duel Amerikanaca Džona Isnera i Sema Kverija kao i Marija Aničića i Rafaela Nadala. Novak Đoković će se sastati sa Nemcom Filipom Kohlšhreiberom. Nemac se nalazi na 31. mestu ATP liste.

Povezana vest:  DONCAFE PROFESSIONAL CELEBRITIES CHALLENGER BELGRADE 2011, Pehare osvojili Milan Bošković i Svetlana Ceca Danilović