ana_ivanovic_OI_2012

Ivanović: Moram brzo da se oporavim za Klajsters

 

Srpska teniserka Ana Ivanović posle današnje pobede protiv Britanke Elene Baltače i plasmana u osminu finala olimpijskog turnira izjavila je da je veoma važno što je uspela da „izvuče“ meč u dva seta, kako bi što spremnija dočekala naredni duel protiv Belgijanke Kim Klajsters.

-Bio je težak meč danas, ona je igrala jako dobro, pogotovo u drugom setu kada je počela da menja ritam, udara „dropšotove“, ali uspela sam da se prilagodim i „izvučem“ meč – rekla je Ivanovićeva novinarima u Londonu.

Povezana vest:  Tadić čestitao Đokoviću i košarkašima

Ona je navela da joj nije smetalo što je ponovo igrala na malom terenu broj 18, bez obzira što ej Britanka imala glasnu podršku sa tribina.

-Mislim da su nas namerno stavili na tako mali teren. Bila je lepa atmosfera, iako je ona imala veću podršku i iskrena da budem uživala sam. Ne bih imala ništa protiv da i naredni meč igram na istom terenu i opet dobijem u dva seta – istakla je srpska teniserka.

Povezana vest:  Težak žreb za Đokovića na turniru u Madridu

Ipak, male su šanse da Ivanovićeva i treći put uzastopno dobije „mali teren“ pošto će se u osmini finala sastati sa Kim Klajsters, koja igra poslednji turnir u karijeri.

-Ona će svakako biti motivisiana, jer zna da završava, sigurna sam da je u dobroj formi i da želi na najbolji način da se oprosti od tenisa. Ali, ja sam spremna, dobro je što sam danas igrala dva seta, moram brzo da se oporavim i daću sve od sebe – zaključila je Ivanovićeva.

Povezana vest:  ATP MAJAMI, Moguć novi duel Đokovića i Troickog