nole_finale_2011_vimbldon

Danas na terenu Đoković, Tipsarević, Ivanovic i Zimonjić

 

Na teniske terene Vimbldona danas izlaze predstavnici Srbije Novak Đoković, Janko Tipsarević i Ana Ivanović, koji igraju mečeve osmine finala na Olimpijskim igrama. Đoković se posle 14:30 sati sastaje sa Australijancem Lejtonom Hjuitom, a Tipsarević posle 15:30 sati sa Amerikancem Džonom Iznerom.

Na ženskom turniru Ivanovićeva od 12:30 sati igra protiv Belgijanke Kim Klajsters. Zanimljivo je da će najbolje rangirana srpska teniserka igrati na terenu broj 18, istom na kojem je prethodno u ponedeljak pobedila Britanku Elenu Baltaču.

Povezana vest:  Krajinović u četvrtfinalu turnira u Monpeljeu

Ani sutra predstoji da u tandemu sa Nenadom Zimonjićem igra posle 18 sati i meč prvog kola mešovitih dublova, a njihovi protivnici su indijski par Sanija Mirza/Leander Paes.

Ukoliko sutra pobedi, Đoković će u četvrtfinalu igrati sa boljim iz meča Žo-Vilfred Conga (Francuska) – Felisijano Lopes (Španija), Tipsarević bi se sastao sa pobednikom meča Rodžer Federer (Švajcarska) – Denis Istjomin (Uzbekistan), a Ana Ivanović sa boljom iz duela Marija Šarapova (Rusija) – Sabine Lisicki (Nemačka).

Povezana vest:  Troicki i Tipsarević lažno optuženi

Ako budu uspešni u miksu, Ivanovićeva i Zimonjić bi u četvrtfinalu igrali sa boljim iz meča Viktorija Azarenka/Maks Mirnji (Belotusija) – Angelika Kerber/Filip Pečner (Nemačka).