novak_djokovic_vimbldon_2012

Đokoviću nekad teško da se seti na kom je kontinentu
 
Srpski teniser Novak Đoković, drugi nosilac na turniru u Sinsinatiju, u SAD, rekao je da mu je nekad teško da se seti na kom se kontinentu nalazi posle brzog prelaska iz Britanije i Olimpijskih igara na američki kontinent.
-Ako nemaš na umu vremenske i geografske odrednice mesta na kome si, dešava se da se probudis i da sebi kažeš ‘Ok, u kojoj sam sada vremenskoj zoni’ – rekao je srpski teniser.
-To važi za sve ali iznad svega za visoko rangirane igrače. Znali smo da će Olimpijske igre opteretiti naš raspored još više nego što je bio prošlih godina – rekao je drugi teniser sveta.
Đoković je morao brzo da pređe sa olimpijske trave u Vimbldonu na terene u Torontu, gde je igrao na Rodžers kupu u tom gradu.
-Ovo se dešava stalno kad smo u olimpijskoj godini. Svi pravimo raspored oko toga. Ali za sada se osećam dobro – rekao je Đoković.
Đoković će igrati svoj prvi meč u Sinsinatiju danas protiv Italijana Andreasa Sepija. U Sinsinatiju danas isto igraju i dvojica finalista na OI u Londonu Endi Marej i Rodžer Federer.

 

Povezana vest:  Jelena Janković u drugom kolu Australijan opena