JJ_FORHENDINDIAN VELS,SERIA 1.000

Jankovićeva i Zimonjić večeras na terenu

 

Srpska teniserka Jelena Janković igra večeras od 20 sati protiv Australijanke Samante Stosur polufinalni meč na turniru u Indijan Velsu. Jankovićeva je postavljena za šestog, a Stosur za osmog nosioca na turniru. Srpska teniserka u četvrtfinalu je savladala Alisu Klejbanovu, dok je Australijanka bolja od Marija Martinez Sančez iz Španije.

Povezana vest:  Nadal u osmini finala Monte Karla

Jankovićeva i Stosur do sada su igrale dva puta i oba puta trijumfovala je srpska teniserka. JJ je, u poslednjim mečevima igrala kao preporođena, kao stara Jelena dok se Australijanka, sinoć, mučila sa Sančezovom iako je prvi set dobila za pola časa igre.

U noći između petka i subote na teren će izaći Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor, koji igraju polufinale dubla protiv Amerikanaca Sema Kverija i Džona Iznera. U četvrtfinalu oni su trebali da se sastanu sa Martinom Čermakom i Mihaelom Mertinakom (Češka/Slovačka), ali je češko-slovački par predao meč.

Povezana vest:  Finale Dejvis kupa u 02 Areni u Pragu

Dušan Vemić (Srbija) i Ivo Karlović (Hrvatska) su zaustavljeni u četvrtfinalu. Bolji od srpsko – hrvatskog dubla bili su Amerikanci Džon Izner i Sem Kveri, koji su slavili sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4).