Marian_Vajda_2012_Australian_Open

US OPEN 2012

Marjan Vajda uz Đokovića i na pecanju!

 

Marjan Vajda, trener koji je uz svetskog reketa broj 2 i najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića dan i noć u minulom period se nije pojavljivao pa su ljudi, kao i svi ljudi počeli da pričaju da se tandem koji je stigao do prve pozicije na ATP listi razišao.

Povezana vest:  Prijem za najbolje srpske tenisere u Njujorku

Iako Vajda nije viđen na Igrama u Londonu on je uz Novaka na poslednjem Gren slemu u sezoni. Valja čovek ima prava na godišnji odmor (op. nov.).

Sada, posle ulaska u osminu finala, više nego rutinski, Đoković se javio fanovima na društvenoj mreži Fejzbuk sa potvrdom da su njih dvojica i dalje zajedno i tako demantovao “zle jezike”.

Povezana vest:  Nadal i Federer u finalu Abu Dabija

Posle par snimaka koji su mogli da se vide kako Đoković igra golf sa ruskom teniserkom Marijom Šarapovom sada je Đoković, na fejzbuk, postavio sliku i sa pecanja.

-Ćao svima! Vredno radim sa timom i vrlo sam fokusiran na mečeve, pa me zato nema tako često na Fejsu. Za sada sve ide kako treba i zadovoljan sam svojom igrom. Između treninga uspem malo da odvojim vremena i za pecanje. Lepo je biti pored vode, to me opušta. A Marian (Vajda) mi je trener čak i u pecanju, i verujte mi na reč, i tu je najbolji – napisao je Đoković.

Povezana vest:  Zimonjić i Nestor u polufinalu